Elmúlt 18 éves?

Szeszesital fogyasztását 18 éven aluliak számára nem ajánljuk.

Kérem nyilatkozzon életkoráról!

Sorry Adults Only

(0)

Bezár

Regisztráció

Személyes adatok

Beléptető adatok

Keresztnév megadása kötelező!
Vezetéknév megadása kötelező!
Valótlan keresztnév!
Valótlan vezetéknév!
Ez nem email cím!
Email cím megadása kötelező!
Ezzel az email címmel már regisztráltak!
Jelszó megadása kötelező!
Speciális karakterek nem engedélyezettek!
Legalább 6 karakter szükséges!
Legfeljebb 16 karakter engedélyezett!
A jelszavak nem egyeznek!
Az email cím vagy jelszó hibás!

Cabernet Sauvignon Barrique 2014

Gyors áttekintés

Füstös, sós, húsos romák a pohárban. Illatában és ízében rendkívül vibráló, intenzív gyümölcsjegyeket mutat, meggy, hecsedli, málna és szilva egyaránt élénken jelen vannak. Kóstoláskor a tanninok komolyságot sugallnak, a kishordós érlelésből adódó édes fűszerek pedig ezt csak fokozzák. A korty kellemes, gyümölcshangsúlyos, a csersavak nem tolakodnak. Szép egyensúly, egyaránt gazdag és jó ívású.

 

4 380 Ft
View Detail

Rólunk

Pincészetünk története 7 generációval ezelőtt kezdődött és hosszú, kihívásokkal teli, nagy szorgalmat igénylő, a hagyományokat tisztelő, de egyszersmind újító, kísérletező szemlélettel kikövezett utat kellett megtennünk a jelenlegi – országon belül és kívül jól ismert – GERE név megteremtéséig. Napjainkban a családunk birtoka eléri a 70 hektárt és már az ifjabb generáció is része a pincészet hétköznapjainak. Célunk, hogy régi magyar mintára újra megvalósuljon a generációkon átívelő, felmenőkről utódokra szálló szőlőművelés és borászkodás.

"Az emberiséghez több ezer éve kötődő szőlő és a belőle készített bor ma is szerves része életünknek. Meghatározza mindennapjaink hangulatát. Mi, borászok, arra tettük fel az életünket, hogy a természet adta lehetőségek segítségével egyre szebb és finomabb borokat készítsünk. Ezt csak akkor érhetjük el, ha élünk a szőlő értékeivel, nem pedig kihasználjuk azokat. Szőlőskertünk legyen ápolt, rendezett: akkor nyújtja azt, amit nyújtani tud. A kiváló minőség alapja mindenkor az egészséges szőlő, ehhez kell párosulnia a szigorú, fegyelmezett munkának és a hivatásunkkal szembeni mélységes elkötelezettségnek." - Gere Attila

További oldalaink: