Elmúlt 18 éves?

Szeszesital fogyasztását 18 éven aluliak számára nem ajánljuk.

Kérem nyilatkozzon életkoráról!

Sorry Adults Only

(0)

Bezár

Regisztráció

Személyes adatok

Beléptető adatok

Keresztnév megadása kötelező!
Vezetéknév megadása kötelező!
Valótlan keresztnév!
Valótlan vezetéknév!
Ez nem email cím!
Email cím megadása kötelező!
Ezzel az email címmel már regisztráltak!
Jelszó megadása kötelező!
Speciális karakterek nem engedélyezettek!
Legalább 6 karakter szükséges!
Legfeljebb 16 karakter engedélyezett!
A jelszavak nem egyeznek!
Az email cím vagy jelszó hibás!

Pre-, és probiotikumokban gazdag, regeneráló krém LABIBOTICS LACTIS ADVANCED CREAM

Gyors áttekintés

Pre-, és probiotikumokban gazdag, regeneráló krém. Elősegíti a bőrflóra egyensúlyának fenntartását. Segít aktivizálni a bőr sejtjeinek önműködő megújulását, és erősíti a bőr védelmi funkcióját, így véd bennünket a külső károsító tényezőkkel szemben. Eközben mélyen hidratál és revitalizál is.

Főbb hatóanyag:

-          Teflose:  prebiotikus hatóanyag

-          Kombuchka: prebiotikum

-          ProRenew Complex CLP:  probiotikum

-          Niacinamide

-          Hyaluronsav

Hatása:

-          hidratáló

-          tápláló

-          revitalizáló

-          gyulladásgátló

-          rosacea ellenes

Használata:

Minden reggel és/vagy este a bőr letisztítása és tonizálása után, igény szerint alkalmazva a bőr felületére.

Kiszerelés: 50 ml

15 990 Ft
View Detail

Rólunk

Pincészetünk története 7 generációval ezelőtt kezdődött és hosszú, kihívásokkal teli, nagy szorgalmat igénylő, a hagyományokat tisztelő, de egyszersmind újító, kísérletező szemlélettel kikövezett utat kellett megtennünk a jelenlegi – országon belül és kívül jól ismert – GERE név megteremtéséig. Napjainkban a családunk birtoka eléri a 70 hektárt és már az ifjabb generáció is része a pincészet hétköznapjainak. Célunk, hogy régi magyar mintára újra megvalósuljon a generációkon átívelő, felmenőkről utódokra szálló szőlőművelés és borászkodás.

"Az emberiséghez több ezer éve kötődő szőlő és a belőle készített bor ma is szerves része életünknek. Meghatározza mindennapjaink hangulatát. Mi, borászok, arra tettük fel az életünket, hogy a természet adta lehetőségek segítségével egyre szebb és finomabb borokat készítsünk. Ezt csak akkor érhetjük el, ha élünk a szőlő értékeivel, nem pedig kihasználjuk azokat. Szőlőskertünk legyen ápolt, rendezett: akkor nyújtja azt, amit nyújtani tud. A kiváló minőség alapja mindenkor az egészséges szőlő, ehhez kell párosulnia a szigorú, fegyelmezett munkának és a hivatásunkkal szembeni mélységes elkötelezettségnek." - Gere Attila

További oldalaink: