Elmúlt 18 éves?

Szeszesital fogyasztását 18 éven aluliak számára nem ajánljuk.

Kérem nyilatkozzon életkoráról!

Sorry Adults Only

(0)

Bezár

Regisztráció

Személyes adatok

Beléptető adatok

Keresztnév megadása kötelező!
Vezetéknév megadása kötelező!
Valótlan keresztnév!
Valótlan vezetéknév!
Ez nem email cím!
Email cím megadása kötelező!
Ezzel az email címmel már regisztráltak!
Jelszó megadása kötelező!
Speciális karakterek nem engedélyezettek!
Legalább 6 karakter szükséges!
Legfeljebb 16 karakter engedélyezett!
A jelszavak nem egyeznek!
Az email cím vagy jelszó hibás!

Syrah 2015 Konkoly-dűlő

Gyors áttekintés

A metszési munkák már január közepére befejeződtek, az enyhe tél pedig elősegítette a korai rügyfakadást. Bár februárban kissé lehűlt az idő, márciustól júliusig fokozatosan és folyamatosan emelkedett a nappali hőmérséklet, ami mellett a havi csapadékátlag kiegyensúlyozott maradt. A gyümölcsök szépen fejlődtek, és augusztus 11-én, az átlagnál korábban megkezdődött a szüret. Minden leszedett alapanyag ép, és egészséges volt, a hordóba kerülő tételek minőségét pedig még az októberi esőzés sem befolyásolta. Az elmúlt évek egyik legszebb és legkiegyensúlyozottabb évjáratát tudhatjuk magunk mögött, mely mind mennyiségben és minőségben is kiemelkedőt eredményezett. Feketebors és kakaó, húsos, gyümölcsös aromák. Élénk tanninjai mellett fekete ribizli és meggy jelennek meg kóstoláskor, kiegészítve a hordós érlelés adta fűszerekkel. Savai könnyítik, elegáns, nem túlzó bor, szép egyensúllyal.
4 950 Ft
View Detail

Rólunk

Pincészetünk története 7 generációval ezelőtt kezdődött és hosszú, kihívásokkal teli, nagy szorgalmat igénylő, a hagyományokat tisztelő, de egyszersmind újító, kísérletező szemlélettel kikövezett utat kellett megtennünk a jelenlegi – országon belül és kívül jól ismert – GERE név megteremtéséig. Napjainkban a családunk birtoka eléri a 70 hektárt és már az ifjabb generáció is része a pincészet hétköznapjainak. Célunk, hogy régi magyar mintára újra megvalósuljon a generációkon átívelő, felmenőkről utódokra szálló szőlőművelés és borászkodás.

"Az emberiséghez több ezer éve kötődő szőlő és a belőle készített bor ma is szerves része életünknek. Meghatározza mindennapjaink hangulatát. Mi, borászok, arra tettük fel az életünket, hogy a természet adta lehetőségek segítségével egyre szebb és finomabb borokat készítsünk. Ezt csak akkor érhetjük el, ha élünk a szőlő értékeivel, nem pedig kihasználjuk azokat. Szőlőskertünk legyen ápolt, rendezett: akkor nyújtja azt, amit nyújtani tud. A kiváló minőség alapja mindenkor az egészséges szőlő, ehhez kell párosulnia a szigorú, fegyelmezett munkának és a hivatásunkkal szembeni mélységes elkötelezettségnek." - Gere Attila

További oldalaink: