Elmúlt 18 éves?

Szeszesital fogyasztását 18 éven aluliak számára nem ajánljuk.

Kérem nyilatkozzon életkoráról!

Sorry Adults Only

(0)

Bezár

Regisztráció

Személyes adatok

Beléptető adatok

Keresztnév megadása kötelező!
Vezetéknév megadása kötelező!
Valótlan keresztnév!
Valótlan vezetéknév!
Ez nem email cím!
Email cím megadása kötelező!
Ezzel az email címmel már regisztráltak!
Jelszó megadása kötelező!
Speciális karakterek nem engedélyezettek!
Legalább 6 karakter szükséges!
Legfeljebb 16 karakter engedélyezett!
A jelszavak nem egyeznek!
Az email cím vagy jelszó hibás!

Villányi Franc 2015

Gyors áttekintés

Szilva, meggy és szeder, kakaós-kávés aromák. Sokrétű és összetett bor, melyben a gyümölcsök és hordófűszerek mellett földes jegyek és mineralitás is jelentkeznek. Illatában friss és jól beérett gyümölcsös aromák egyaránt jelen vannak. Kóstoláskor gazdag ízélmény, feszes tanninok, határozott savak és hosszú lecsengés az évjárat kiválóságára, így a bor komoly életpotenciáljára utalnak. 

A Cabernet Franc Selection a 2011-es évjárattól kezdve a Villányi Franc nevet viseli. Ezzel immár hivatalos, hogy a Cabernet Franc az a fajta, amely Villányban megtalálta igazi otthonát.
6 900 Ft
View Detail

Rólunk

Pincészetünk története 7 generációval ezelőtt kezdődött és hosszú, kihívásokkal teli, nagy szorgalmat igénylő, a hagyományokat tisztelő, de egyszersmind újító, kísérletező szemlélettel kikövezett utat kellett megtennünk a jelenlegi – országon belül és kívül jól ismert – GERE név megteremtéséig. Napjainkban a családunk birtoka eléri a 70 hektárt és már az ifjabb generáció is része a pincészet hétköznapjainak. Célunk, hogy régi magyar mintára újra megvalósuljon a generációkon átívelő, felmenőkről utódokra szálló szőlőművelés és borászkodás.

"Az emberiséghez több ezer éve kötődő szőlő és a belőle készített bor ma is szerves része életünknek. Meghatározza mindennapjaink hangulatát. Mi, borászok, arra tettük fel az életünket, hogy a természet adta lehetőségek segítségével egyre szebb és finomabb borokat készítsünk. Ezt csak akkor érhetjük el, ha élünk a szőlő értékeivel, nem pedig kihasználjuk azokat. Szőlőskertünk legyen ápolt, rendezett: akkor nyújtja azt, amit nyújtani tud. A kiváló minőség alapja mindenkor az egészséges szőlő, ehhez kell párosulnia a szigorú, fegyelmezett munkának és a hivatásunkkal szembeni mélységes elkötelezettségnek." - Gere Attila

További oldalaink: